Kokemuksia kattoremonteista Tampere ja Hämeenlinna

Olemme saaneet palvella useissa erilaisissa urakoissa vuosien varrella

Saara Seppälä kävi juttelemassa asiakkaidemme kanssa. Asiakas­tarinoiden kautta voitte tutustua erilaisiin remontti­kohteisiimme. Kuten tarinoistakin on luettavissa, Pisa Kattoremontin asiakkaat kokivat kattoremontin sujuneen tehokkaasti, ammatti­taitoisesti sekä viimeistellysti. Asiakkaat korostavatkin erityisesti sitä, kuinka Pisa Kattoremontin työntekijöihin on helppo luottaa. Kommunikaatio toimii eri osapuolien välillä ja asukkaat ovat tietoisia muun muassa remontin vaiheista.

Jokaisessa remontissa on usein omat haasteensa, mutta niistäkin selvitään kokemuksen tuomalla varmuudella. Tutustu asiakas­tarinoihimme ja kysy tarjousta Sinun kattoremontillesi. Palvelemme Tampereen, koko Pirkanmaan, Hämeenlinnan ja muun Kanta-Hämeen alueilla.

Meistä kerrottua

Asiallinen ja asiantunteva myyjä, muutoksista oli helppo neuvotella, meille perusteltiin hyvin ja yksityiskohtaisesti eri ratkaisut, hinta-laatu helposti paras niistä tarjouksista mitä saimme. Asentajatkin vielä mukavia ja reippaita! Ollaan todella tyytyväisiä lopputulokseen, suosittelen.
Hanne (Valkeakoski)

Aivan erinomaista työtä, tekivät rintamamies taloon katon 8 vuotta sitten, haluttiin heidät tekemään myös mökkiin katon ja rännit hyvien kokemusten takia, emme pettyneet tälläkään kertaa. Aivan loistavaa työtä.
Timo (Suinula)

Työnjälki 10+. Aikataulu piti. Työskentely oli reipasta. Dokumentointi toimi. Jäljet siivottiin. Materiaalit ensiluokkaiset. Kokonaisarvio kouluarvosanoin 10+. Suosittelen!!!
Juha (Kangasala)

Isompi kattoremontti, jossa vanha, tuuletusongelmista kärsinyt tiilikatto uusittiin aina ruoteita ja yläpohjan eristeitä myöten. Lisäksi rakennetta nostettiin, jotta saatiin asianmukainen tuuletus. Päälle peltikate, uudet rännit ja tikkaat. Kaikki tehtiin sopimuksen mukaan ja vaikka sateinen sää hieman jarrutti, saatiin homma valmiiksi kohtuuajassa. Kokonaisuutena ollaan todella tyytyväisiä! 
Jari (Nokia)

Kevättalven runsaan lumisateen ja pakkasten myötä saatiin Pisan pojat peltikaton vaihtoon taloyhtiöömme. Oli toimeliasta ja osaavaa joukkoa, myös hyvin ystävällistä ja palveluhenkistä. Parissa viikossa oltiinkin jo upouuden katon alla! Kaikki asiointi Jesse Annalan kanssa sujui todella hyvässä hengessä ja nopeasti. Suosittelen lämpimästi! 
Eeva (Tampere)

Hienosti toimittu ja dokumentoitu. Urakka tuli valmiiksi jopa etuajassa. Erityiskiitos Susannalle! 
Seppo (Parola)

Kattoremontti sujui täysin sovitusti ja nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä työhön, lopputulokseen ja työntekijöihin! Voimme suositella erittäin lämpimästi kaikille!
Mirka (Akaa)

Ikivanha tiilikatto on muutettu kauniiksi mustaksi peltikatoksi. Lopputulos ylitti odotukseni. Paljon kiitoksia Susannelle ja Lasselle.
Erkki (Urjala)

40 v vanha tiilikatto ja aluskate vaihdettiin. Samoin pellitys. Pisa toimi lupausten mukaan. Asentajat ahkeria, ammattitaitoisia ja pysyivät hienosti sovitussa aikataulussa. Voin lämpimästi suositella!!
Orhan (Tampere)

Vanhan omakotitalon peltikatto uusittiin. Työn lopputulos oli täydellinen. Siististi tehty uusi katto muutti vanhan omakotitalon ilmeen täysin. Mielestäni hinta-laatu kohtasi täydellisesti ja aion suositella Pisaa myös muille kattoremonttia miettiville. Myyjä-Jesse erittäin ammattitaitoinen ja mukava persoona.
Pasi (Tampere)

Tässä firmassa asiat tapahtuu juuri niinkuin sovitaan! Mökin kattoremontti tehtiin 4 päivässä aasta ööhön... alkutarkastus, vanhan katon peltien ja lahon purku, vesikourut yms. ja lopputarkastus. Erittäin ystävällistä, ammattitaitoista porukkaa!! Tänä päivänä tälläiset firmat/tekijät ovat kultaakin arvokkaampia!! KIITOS ja tsemppiä tuleviin urakoihinne!! Me nautimme työnne jäljestä tulevat vuosikymmenet!
Katri ( Luopioinen )

Omakotitalon kattourakointi tuli Pisalta. Homma meni oikeaan jenkaan heti myyntikäynnistä lähtien, Jesse Annala hoiti todella mallikkaasti homman alusta loppuun asti. Kattoporukka tuli sovittuna aikana, tekivät sovitut hommat ja siivosivat jälkensä hyvin. Jälkikäteen kuulin että yksi asentajista oli firman toimari. Asiameininki, pysyy tatsi hommiin ja asiakkaisiin. Peltisepät viimeistelivät asennuksen kouruilla ja turvatuotteilla muutama päivä asennuksesta. Sama homma, puoli päivää, homma valmis ja jäljet siivottu. Ollaan todella tyytyväisiä! Hinta myös erittäin kilpailukykyinen.
Pekka (Pälkäne)

Valitsimme Pisan kattoremontin tekijäksi usean tasaväkisen tarjouksen joukosta. Pisa huomioi tarjouksessaan meidän tarpeemme ja kaikki tuli tehtyäkin juuri niin kuin pitikin. Tosi testiinkin katto pääsi heti valmistuttuaan, kun Aila-myrsky piiskasi. Hyvin kesti ja komea on!
Veli-Matti (Akaa)

Tekivät meille kattoremontin ja emme olisi voineet olla tyytyväisempiä! Ihmisläheistä ja sydämellistä palvelua yhdistettynä vahvaan osaamiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen! 5+/5 
Suvi (Kangasala)

Tutustu valmis­tuneisiin kohteisiin ja ota yhteyttä!

Tulemme tekemään sinulle ilmaisen kuntoarvion katon tämän hetken tilasta.