Katto rahoituksella Tampere ja Hämeenlinna

Tiesitkö, että voit maksaa kattoremontin myös erissä?

Me Pisa Kattoremontilla ymmärrämme, että remontti on iso panostus, johon harvemmin lähdetään hetken mielijohteesta. Siksi tarjoammekin Pisa Rahoitusratkaisun avuksesi, kun hankit meiltä kattoremontin Tampereen tai Hämeenlinnan alueilla. Halutessasi rahoitamme koko kattoremonttisi tai katon maalauksen edullisesti 6-10 vuoden maksuajalla. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

Voitte neuvotella edustajamme kanssa sopivan kuukausi­erän samalla, kun sovitte remontin muusta toteutuksesta. Lainalupauksen saatte myös samassa yhtey­dessä. Pisan katto rahoituksella ei vaadi erillistä vakuutta, ja Pisa hoitaa kaikki rahoitukseen liittyvät paperityöt. Teidän ei tarvitse käydä edes pankissa.

Tiesitkö, että rahoituksen korot ovat verovähennys­kelpoisia asuntolainan tapaan silloin, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perus­parannusta?

Voit hakea rahoitus täältä »

Joustavasti maksuaikaa

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Rahoitus­päätöksen toivomallesi summalle sekä takaisin­maksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.

Hakemuksen pääset täyttämään tällä sivustolla ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankki­tunnuksilla.

Rahoitus on:

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Kiinteä korko ja kuukausierä
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainasumma 250 €- 30 000 €
  • Luottoaika 18 kk – 84 kk
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin
  • Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä ostamista

Sähköinen rahoitushakemus vaatii tunnistautumisen. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Valitse haluamasi ostosumma. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän kaupanteon yhteydessä vahvistama kauppasumma.

Voit hakea rahoitus täältä »

Kotitalous­vähennys

Voit saada kotitalous­vähennystä maksimissaan 2 250 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Kotitalousvähennys on henkilö­kohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

Jos verot eivät riitä vähennyksen tekemiseen, tai vähennys ylittää enimmäismäärän, Verohallinto vähentää automaat­tisesti vähentämättä jääneen määrän puolison veroista. Vähennys tehdään samalla tavalla kuin se olisi tehty, jos puoliso itse olisi vähennystä vaatinut.

Kun ostat työn ennakkoperintä­rekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää 40 % arvon­lisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.

Kysy lisää joustavasta OP-rahoi­tuksesta ja tilaa meidät ilmaiselle kartoitus­käynnille

Katto rahoituksella mahdollistaa, että saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.