Marko "Poppamies" Suksen kattoremontti

Vanha katto kerralla kuntoon | 15.8.2021 Tampere

Marko “Poppamies” Suksi alkoi miettiä Itä-Tampereella sijaitsevan talonsa katon tilannetta vuoden 2021 keväällä. Katolla kun alkoi olla ikää jo liki 30 vuotta. Ensimmäisenä vaihtoehtona oli katon pinnoitus. Pinnoitustarjouksia pyydettiinkin useammalta laatustandardit täyttävältä yritykseltä. Marko kiittää Pisa Kattoremonttia siitä, että he olivat ainoa toimijoista, joka jaksoi tutkia olemassaolevan katon tilanteen ensin perinpohjin. Tutkimuksessa löytyikin riskirakenteita ja Pisan asiantuntijat osasivat heti kertoa, mikä aiemmassa pinnoituksessa oli mennyt pieleen. “Hommat hoidettiin laadukkaasti ja ammattitaitoisesti alusta alkaen sen sijaan, että olisi vain lyöty tarjous käteen” Marko kertoo. 

Pinnoituksen sijaan päädyttiinkin remontoimaan koko katto.
 

Marko arvostaa myös sitä, miten kattavasti heille kerrottiin eri vaihtoehdoista ja myös avattiin, mitä mikäkin vaihtoehto käytännössä tarkoittaa. Itse kattoremontti kesti viikon ja hän itse ei ollut edes paikkakunnalla remontin aikana. Tästä huolimatta Marko koki, että hänet pidettiin erittäin hyvin ajan tasalla kaikesta. WhatsApp:in kautta tuli päivittäin kuvia remontin etenemisestä ja samoin informaatiota siitä, onko tullut jotain yllätyksiä ja missä mennään ylipäänsä. Samoin aikatauluissa ja koko prosessissa asiakkaan tarpeet huomioitiin joustavasti. 
 

“Itse työn jälki on todella hyvä. Työväki oli paitsi erittäin ammattitaitoista, myös ystävällistä” Marko kertoo. Kaiken kaikkiaan koko prosessissa huokui ammattitaito ja korkea laatu ensi kontaktista ja kartoituksesta alkaen aina viimeistelyyn asti. “Olen jo suositellut Pisa Kattoremonttia tuttavilleni ja voin lämpimästi suositella heidän palvelujaan kaikille” Marko toteaa.

 

 

Ota yhtettä ja pyydä tarjous!