Studiohurma, Tampere

Varastorakennuksen kattoremontti | 01.12. 2011 Aitoniemi, Tampere

Studiohurma Oy on Pekka Heikkisen omistama juhlapalveluja tuottava yritys Tampereen Aito­niemessä. Pekka osti Hurman entisen koulun noin 10 vuotta sitten ja on remontoinut päärakennuksen lähes kokonaan asuin- sekä juhlatiloiksi. Pisa Saneeraus remontoi pihan varastorakennuksen katon syksyllä vuonna 2011. Varasto on rakennettu vuonna 1913 ja siinä on sauna, puuliiteri, eläinsuoja sekä oppilaiden käymälä, joka on nykypäivänäkin hätävarana isoissa juhlissa, kun sisätilojen kapasiteetti ei enää riitä.

Pekka on parhaillaan rakentamassa saunaa varastorakennuksen päätyyn, jotta juhlijoille olisi tarjolla enemmän palveluja ja tiloja. Pekka oli jo miettinyt koko varasto­rakennuksen hävittämistä, mutta päätti sitten kumminkin remontoida varaston ja on ollut päätökseensä tyytyväinen. "Rakennus sai uuden alun ja tästä on hyvä jatkaa", toteaa Pekka.

Pekka ei halunnut valita remontin toteuttajaksi isoa toimijaa, vaan olisi mielellään valinnut jonkun yksittäisen timpurin rakentamaan katon uusiksi. Sellaista ei siihen hätään löytynyt, mutta Pisa Kattoremontti tuntui sopivan kokoiselta ja näköiseltä yritykseltä. "Teidän tarjous oli paras ja myyjä osasi asiansa", toteaa Pekka. "Reippaita poikia olivat ja työssä oli tekemisen meininki", kiteyttää Pekka päällimmäiset tuntonsa tehdystä työstä.

En ollut aikaisemmin nähnyt kuvia rakennuksesta ennen remontointia, mutta palattuani Pekan luota toimistolle, kaivelin Anteron* jättämiä arkistoja, ja löysinkin rakennuksesta kuvia ennen remontointia. Muutos on niin suuri, etten ihmettele Pekan aietta hävittää koko rakennusta. Kyllä nyt kelpaa löylyjä heitellä!

*Antero Raikamo, myyntiedustaja

Ota yhtyettä ja pyydä tarjous!