Kattoremontit Tampere ja Hämeen­linna

Luotettava katto­remontti meiltä!

Ovatko kattoremontit tarpeen Tampereella, muualla Pirkanmaalla tai kenties Hämeenlinnan seudulla? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Me Pisa Kattoremontilla ymmärrämme huolellisen suunnittelun ja työn merkityksen. Koska jokainen remontti on yksilöllinen, asiantuntijamme tulevat aina paikan päälle tutustumaan remonttikohteeseen ennen remontin aloittamista. Tällöin pystymme tekemään tarkat mittaukset ja suunnitelmat.

Kattoremontista puhuttaessa toimialueemme ulottuu Tampereelta aina koko Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen, mm. Hämeenlinnan, alueelle, joten ota yhteyttä ja kutsu meidät kartoittamaan kohteesi.

Kartoituskäynnin jälkeen asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi muun muassa kattoremontin ratkaisutavan, rakenteet, asennettavien tuotteiden ominaisuudet ja aikataulun. Kun olet hyväksynyt katon rakennusratkaisut, sinulla on kattava kuva koko kattoremontin läpi­viennistä ja tiedät, miten asiat etenevät. Palvelumme kattaa kaiken ensimmäi­sestä tapaamisesta kohteen loppu­siivoukseen.

Ota yhteyttä »

Pisa Kattoremonteilta saa parhaat takuut peltikatoille!

 

Kattoremontti ammatti­taitoisella toteutuksella luo kestävän lopputuloksen

Kuuntelemme toiveesi materiaaleista ja konsultoimme mielellämme projektin ensimmäisestä askeleesta alkaen. Tilaamme tuotteet välittömästi, kun olet hyväksynyt tarjouksen kattoremontista. Tällä varmistetaan aikataulussa pysyminen ja työt päästään aloittamaan sovittuna ajankohtana. Kattoremonteissa käyttämämme tuotteet ovat tarkoin testattuja, joten ne ovat varmasti kestäviä ja Suomen olosuhteisiin sopivia. 

Työllämme on 10 vuoden asennustakuu

Katon asennustyöt aloitetaan aikataulun mukaisesti. Asennus­töitä tekevät vain ja ainoastaan työsuhteessa olevat Pisan omat ammattitaitoiset suomalaiset asentajat. Teemme kaikki kattoremontit aina avaimet käteen -periaatteella, joten työ tehdään viimeis­tellysti kerralla valmiiksi. Remonttikohde pysyy myös koko työn ajan siistinä, koska työn tuottamat jätteet siivotaan remontin päätteeksi pois. Tämä mahdollistaa usein myös sen, että talossa voi asua koko remontin ajan.

Ota yhteyttä »

Katto­remontteja ympäri vuoden

Tiesitkö, että voit teettää kattoremonttisi myös talvella? Meillä tehdään kattoremontit Tampereelta Hämeenlinnaan ympäri vuoden.

Mitä hyötyä on teettää kattoremontti talvella?

  • Luminen ja jäässä oleva routainen maa suojaa pihaa painaumilta, joita työmaalla oleva kalusto voi aiheuttaa
  • Pakkasilmalla on kuivaa, joten remontin aikana ei tarvitse pelätä ylimääräisen kosteuden päätymistä rakenteisiin
  • Voit asua remontin aikana kotona, sillä rakennamme katon säältä suojaan
  • Katto on kunnossa keväällä lumien sulaessa

Ota yhteyttä »

Huonossa kunnossa oleva katto on vaaral­linen asukkaille ja kodin rakenteille

Ota yhteyttä mielummin liian aikaisin kuin myöhään. Tarjoamme aina ilmaisen kartoitus­käynnin kohteessanne.