Kattoremontin hinta Tampere ja Hämeenlinna

Mikä vaikuttaa kattoremontin hintaan?

Ja mitä kattoremontti maksaa? Oheisen laskurimme kysymykset antavat hieman osviittaa siitä, mistä tekijöistä remontin kustannukset syntyvät. 

Hintaan vaikuttavat:

*Katon malli, kaltevuus, materiaali ja pinta-ala
*Kuinka paljon katossa on eri tasoja, mahdollisia kattoikkunoita ja piippuja
*Kattoturvatuotteet, jotka katolle halutaan hankkia
*Uusitaanko pelkkä kate vai koko katto pohjaansa myöten kattoristikosta aluskatteeseen
mahdolliset asbesti­purkutyöt.

Pientalon kattoremontin hinta voi vaihdella n. 10 000 eurosta aina 25 000 euroon. Mikäli kyseeseen tulee taloyhtiön kattoremontti, katsotaan kokonaisurakka aina tapauskohtaisesti. 

Tee hinta-arvio oheisella laskurilla tai pyydä meidät suoraan tekemään ilmainen katon kuntoarvio kohteeseesi. Palvelemme Tampereen, Hämeenlinnan ja koko Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen alueilla.

Ota yhteyttä »

Kokeneen tekijän kanssa rahat eivät mene kankkulan kaivoon

Pisa Kattoremontti on tunnettu alallaan. Olemme urakoineet useita kattoja jo vuodesta 2006. Meidät on iloksemme valittu vuonna 2015 Kauppalehden Menestyjäyritykseksi, ja vuonna 2019 saimme BMI Ormaxin kasvupalkinnon. Kuulumme myös Luotettava Kumppani -ohjelmaan ja meillä on korkein AAA-luottoluokitus. 

Kanssamme on turvallista toimia. Kun investoit yritykseen, jonka toiminta on läpinäkyvää ja rehellistä, saat rahoillesi vastinetta; hyvällä työllä tehdyn katon, joka on talosi kruunu ja asumista suojaava, pitkäikäinen hankinta. Meillä on jo paljon tyytyväisiä asiakkaita – heidän tarinoitaan voit lukea kokemuksia-osiosta. Vastaamme mielellämme, jos kattoremontin hinta-asiat mietityttävät.

Ota yhteyttä »

Muista rahoitus­mahdollisuus

Koska kattoremontti voi olla iso investointi, mutta silti vält­tämätön hankinta ennen pitkää talon ikään­tyessä, on remonttiin mahdollista saada OP-rahoitus. Rahoituksen avulla voit maksaa halutessasi koko kattoremontin erissä, joustavin ehdoin.

Lue lisää rahoituksesta »

Meiltä saat reilun tarjouksen katto­remontistasi!

Jos kattoremontin hinta kuitenkin herättää kysymyksiä tai haluat tiedustella lisää meiltä kustannuksiin liittyvistä asioista tai palvelustamme, ota rohkeasti yhteyttä!