Paritalossa päädyttiin tiili­kattoon

Kun katosta halutaan moderni ja hiljainen, BMI Ormaxin EVO-tiilikatto on loistava ratkaisu!

Vuonna 1993 rakennetun paritalon ja autotallin alkuperäisenä katemateriaalina oli punainen muovipinnoitettu peltikatto, jonka pinta oli ajan saatossa lohkeillut ja virttynyt. Oli aika toteuttaa kattoremontti.

Kohteeseen oli tehty kuntoarvio ennen katto­remontti­tarjouksen tekemistä, joten yllätyksiä ei puolin tai toisin tullut eteen remontin edetessä. 

Asiakas oli tilannut paritalon kattoremontin yhteyteen myös puhallus­villan asentajat. Molemmat projektit sujuivat hyvin yhteen, eikä siitä aiheutunut viivästyksiä.

Paritalon asukkaita mietitytti kuitenkin kattomateriaalin valinta. Kattoremontin toteuttaneen Pisa Kattoremonttien myyntiedustaja esitteli kohteessa modernia EVO-tiilikattoa, joka herätti asiakkaissa heti mielenkiintoa.

Pohdinta valitako tiilikatto vai peltikatto päättyi lopulta tiilikaton eduksi. Kohteeseen valittiin musta EVO-laattakattotiili.

Ormax EVO muodostaa tasaisen, eläväpintaisen ja ilmeeltään tyylikkään ohuen kattopinnan. Se onkin hyvä valinta esimerkiksi 1980- ja 1990-luvuilla rakennettujen talojen katto­materiaaliksi, kun talon ilmettä halutaan uusia modernimmaksi.

Tiilikatto sopii paritalokohteeseen todella upeasti. Se on kovankin sateen aikaan hiljainen ja kestää aikaa.

Remontti saatiin päätökseen alkuperäisessä aikataulussa, ja työn lopputulos vakuutti asiakkaat.

Onko sinulla tarvetta paritalon katto­remontille?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!