Tiilikaton pesu Tampere ja Hämeenlinna

Tiilikaton puhdistus antaa talollesi uuden sekä raikkaan ilmeen

Katon elinikä kasvaa ja kosteusvaurioita ei pääse syntymään, kun tiilikatto on pesty ja huollettu tasaisin väliajoin. Tiilikatto on tiivis, kun tiilen pinta on puhdas sammaleesta ja muusta liasta.

Tilaa tiilikaton pesu Tampereen, Hämeenlinnan ja muun Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen alueelle. Meidän kokemuksella, laaduk­kailla pesuaineilla sekä oikeilla työmene­telmillä tehty katon puhdistus ja pesu parantavat kattosi kestävyyttä erittäin kustannus­tehokkaasti. Palvelut on suunnattu kuluttajille, yrityksille sekä taloyhtiöille.

Ota yhteyttä »

Kannattaako tiilikatto pestä ja pinnoittaa?

Katon pesu on halvempaa kuin katon kokonais­valtainen remontointi. Siirrät katto­remonttia vuosiksi eteenpäin. Katon huolto ja tiilikaton maalaus maksaa katon pinta-alasta riippuen usein vain murto-osan siitä, mitä katto­remontti tulisi maksamaan. Tiilikaton suoja-ainekäsittely suositellaan tehtäväksi 5-10 vuoden välein.

 

Ota yhteyttä »

Miten huolehdin tiili­kattoni kunnosta?

Perushuoltoon riittää, että pidät katon puhtaansa suuremmista oksista ja muista roskista, joita sinne on mahdollisesti kulkeutunut. Rikkoutuneet tiilet voi vaihtaa uusiin samalla, kun siistit sadevesi­järjestelmät ja katsot, miltä läpiviennit näyt­tävät. Tiilikatto voi säilyä hyvänä helposti yli 50 vuotta, jos siitä pidetään huolta.

Kattohuollon ammatti­laiset palveluksessa

Tarjoamme kattojen huoltoa ja maalausta Tampereen ja Hämeen­linnan alueilla. Saat meiltä tarjouksen juuri siitä palvelusta, mitä kattosi tarvitsee. Huolehdimme kaiken kattosi kunto­kartoituksesta loppu­siivoukseen asti, olipa kyseessä tiilikaton pesu, maalaus tai kokonais­valtainen kattoremontti.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tiilikaton ja peltikaton pesusta